Syster time

Ska snart ha lite syster time med min lillasyster, vi ska se OTH haha jag ska se om den igen men det är ju min favorit serie så det ska nog gå. Ska vräcka i mig glass & cola för det är sista gången jag kommer dricka cola eller iaf försöka men det ska nog gå ska ni se! Jag är något otroligt rastlös nu så Malin får fan skynda sig upp nu innan jag somnar.. Men ska se för hon är påväg upp hör jag nu, så vi ses. 

Ian Harding

Killen som dödar mig nu !!
 


Dagens låt

 
 

The hills

Åh, älskar the hills nästan den bästa serien haha. Men den funkar när man är typ sjuk.. Jag orkar inte vara sjuk. Har typ ingen aptit eller något så det är bra.
Haha ska kolla vidare nu & sen ska jag typ kolla någon film, men jag bloggar senare!


Sick

Fuck-.- jag börjar bli sjuk igen, asså orkar inte nu. Inte nu när jag har lov. Så idag blir det bara kolla film framför datorn & ta det lugnt sen är jag ganska seg sen igår för vi somnade inte förs typ halv sex eller något & kan ju inte påstå att det är så bra. Men ska kolla klart The O.C nu men vi höres sen! 
 

Dag 2 - Min favorit butik


Ljungman

Sitter i min säng & väntar på Nathalie & rocky, Nathalie ska vara här istället & hon ska ta med rocky. Kvällen kommer bli bäst, vi kommer äta pizza & typ ha kul iaf försöka hahahah ! Hon ska komma vid fyra tiden & sen åker pappa, mirkka, malin & Arwid till någon påskfest så vi har huset för oss själva, fett nice haha inte för det kommer hända något.. Men ska göra saker i ordning, hörs sen eller imorn! 

Glad påsk


Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta

1. Jag heter Anna
2. Jag bor i jönköping
3. Min bästavän heter Nathalie
4. Jag älskar att dansa när ingen ser.
5. Jag har fem syskon
6. Jag hatar min kropp
7. Jag är född i stockholm 
8. Jag älskar HV71
9. Jag har två katter, två marsvin, en kanin & Mirkka har en häst
10. Jag är bara 14 år.

10 dagars lista

Börjar imorn
 

Frågor

Har ditt liv förändrats något från ett år tillbaka? Inte så mycket. 
Vem vet mest om dig? Michaela, pappa eller mina syskon
Har du en bärbar eller stationär dator? Bärbar
Har du tv på ditt rum? Nepp
Äger du oddmolly, gant, hollister eller ralphlauren kläder? nooop
Hårfärg? Brunt  
En sak du är nöjd på dig själv? Mitt hår & öron
Favorit godis? Svårt val
Mvg i något ämne? nej 
Har du några piercingar? Öronen
Är du blyg? Ibland 
Gillar du att träffa nya människor? nja.. 
Har du körkort? Nepp
Vad använder du för parfym? Olika
Singel eller upptagen? Singel
Vad har du för mobil? Iphone 4  
Rår du om en kamera? nej
Favorit årstid? Sommar helt klart!
Har du druckit vin någon gång? ja
Något du är beroende av? Mobilen 
Tränar du? nej.. 
Kan man få för många kompisar? Nej 
Är du bra i skolan? helt okej
Favorit låt just nu? Soldier - Gavin DeGraw
Hur lång är du? 1.63cm 
Skostorlek? 39/40 


keegan Allen

Killen som dödar mig just nu!!!
 

 


fyra favorit serier.

One tree hill, The O.C, Gossip girl, Pretty little liars. 

I don't wanna be anything other then me.

Hej alla där ute som läser detta. Min dag har varit bra & min dag igår också. Eller nu ljög jag.. Dagen igår var okej & dagen idag var bra till & från. Orkar bara inte vissa saker, allt har bara blivit så komlicerat, man slutar prata med personen som betyder mest för en & sen tar man en paus från sin vän bara för man inte orkar saker. Nu suger livet. Min fredag kommer bli bra, det blir depp musik & glass + film.. Sen imorn är det ju påskafon eller vad det heter & då ska jag till nathalie, det kanske gör mig lite gladare där handlar inte allt om sig själv. Vet inte vad jag ska skriva tyvärr, önska att jag var mer possitiv så ni får ursäkta mig. Men ska försöka vara star men det är inte alltid så enkelt.. Haha att allt kan bli såhär pga av mig själv.. har bara mig själv att skylla. 
Saknar då man inte hade några problem, saknar då allt var som vanligt. 
I want to get up and walk away from this pain.

Dagens låt

 
Gavin DeGraw - Belief

Fysik

Har fysik nu & ska snart se film. Haha Yeeeey, jävlar vad kul. Haha tagga matte & musik sen-.-


...


Fine

Everything is fine.

Hejsan sötisar, ligger i min säng nu & ska snart packa min väska till imorn för jag ska inte sova hemma. Kan inte säga vart jag ska men ni kommer få veta imorn. allt är bra nu för har pluggat till provet imorn & sen har jag kollat OTH & jag kommer somna i tid haha eller kanske inte i tid men nästan. Ska möta Emilia imorn, vi ska gå till skolan ihop, det var länge sen så det ska bli kul. Det som är mindre bra är att jag slutar 15.25 -.- skulle gärna hoppat över det med nej.. Ska till stan med Ronja efter det & det ska bli super nice eller alltid trevligt att vara med Ronja. Dagen kommer bli bäst haha, men ska fixa & sova men vi hörs imorn puss. 
 
fuck the world

Before i die


Plugg paus

Tar en plugg paus & kollar OTH för det är bäst & jag orkar inte franska just nu!
Bästa serien på G jävlar kvällen blev precis bättre


Hem till Nathalie

Ska hem till ljungman nu för vi ska ut med Rocky. Sen kanske vi hinner äta sen tillbaka till skolan.. Ehm kanske inte bloggar mer än detta för jag har sjukt mycket att göra idag.. Skolan kommer ta död på mig. Sen ska jag ju till A6 & köpa lite & sen plugga med Nathalie så vi höres


Love is a game that two can play and both can win.


Sova

Sleep time nu. Är jättetrött & jätte kissnödig.. Så jag måste kissa haha -.- Imorn är det skola men har bara tre lektioner & slutar 13.05 eller 13.20 jag minns inte. Efter skolan ska jag till a6 med Nathalie & köpa lite saker till mina marsvin, sen ska jag bara vara med henne & det kommer bli mycket pluggande i veckan så jag kanske inte bloggar så mycket för jag har franska prov till på torsdag & jag måste plugga skiten ur mig för franska är inte mitt favorit ämne -.- Men vi får se haha.. Hörs imorn puss.

OTH

Ligger i min säng & kollar OTH, jag har gjort det ett tag nu. Men måste sluta snart för jag måste städa mitt rum-.- men jag vill inte men jag måste.. Love life. Sen ska jag kolla lite mer & duscha för det är ju skola imorn.. Orkar inte, men ska se klart nu så hörs vi senare!


Bästa pappa


Hem?

Tror jag ska hem snart, vet inte för min älskade pappa svarar inte när jag ringer-.- Nu sitter jag i Nathalie's säng & väntar tills hon städat klart. Kan blogga mer om vad vi gjort i helgen lite senare för jag orkar inte göra det nu.. Men ska försöka få tag på pappa nu så vi höres.


Dagens låt

 
 
Soldier - Gavin DeGraw

påskpynt & Nathalie

Hejsan, har precis pyntat & städat klart här hemma så jag ska snart ner i duschen för jag är ganska äcklig. Men haha det var faktiskt värt det, för huset blev ju fint. Men vi byter ämne nu. Jag ska till Nathalie runt sex & jag ska sova där. Lördagen kommer bli bäst med min lilla köttbulle, men mindre bra är ju att jag har fått ett sår i näsan så det gör ju piss ont fyfan.. & ser ju dumt ut.. älskar livet.. Men jag ska se PLL innan jag drar haha har sätt det avsnittet fem gånger haha, älskar det. Men jag måste gå nu om jag ska hinna, ska försöka uppdatera mer under dagen men kanske inte hinner, det bror på vad vi gör. Puuuuuuuuss. 

Beautiful

Amanda Seyfried

Puuuuuuss


Mens

Dags att släcka lampan kanske.. Klockan börjar bli lite mycket & Anna ska sova ha-ha. Min mensvärk sprängs snart-.- jag så ont Fyfan.... Så ska försöka sova bort den.. Bara för det lär jag ju vakna med den också (livet leker) ehm det är torsdag imorn-.- jag hatar torsdagar mest av allt.. Dom är så jävla tråkiga-.- så jag ska försöka klara av dagen annars skyller jag på min mensvärk & lägger mig i vilorummet typ halva dagen. Jättekul. Men ska släcka ner nu så godnatt, puuuuuuuuuuss


I need your love.

Ligger i sängen nu med världens mensvärk & ska se pretty little liars har längtat efter det något otroligt!! Lite synd att det är sista på säsong tre.. kommer få vänta i 100 år på säsong fyra. Kommer inte överleva haha.. Efter det ska jag sova eller jag kanske ska se en film innan för klockan är just nu 19.20 så kommer inte kunna sova vid 20.00 eller 20.30 så då får man se film. Kanske bloggar sen men vet inte. Annars höres vi imorn! 
 
 
I need your love, i need your time. 

Hemma ensam hos nathalie

Sitter i nathaies säng med hennes dator helt foreveer alone.. Ljungman är & köper totte (en kanin) & jag ska snart hem, men istället för att vara ute i kylan så fick jag vara kvar. Så vi får se om jag är hemma innan dom kommer hem.. Pappa skulle ringa vid fyra-fem så han ringer väl snart. Ehm skolan var bra idag, väldigt lugn så de är bra. Jag kommer blogga mer sen & förlåt för dålig uppdatering.

Skype

Ligger i sängen & snackar med lova & oscar på skype, haha jättekul.
Ska snart äta tror jag, sen typ kolla film & sova.. är något otroligt seg.. typ dör haha -.- Kanske bloggar senare annars blir det imorn.

Pretty little liars

Kollar PLL nu & det är super bra haha, ska äta snart tror jag eller jag vet inte.. Ska väl typ bara ta det lugnt ikväll för jag har ändå inget att göra-.- imorn ska jag kolla på kaniner med Nathalie så det ska bli kul !❤


Tjääääna!


My internet is back !

JAAAAAAAAAAAAA!!! Ni förstår nog inte hur glad jag är just nu AHHHH!!! Så nu kommer det bli mer uppdatering så det blir bra. Kan ju berätta vad jag gjort idag, Jo jag har varit i skolan bara, haft tråkiga lektioner.. Sen åkte jag hem & nu är jag hemma & ska skriva lite fakta om råttor för jag vill så gärna ha två men kommer aldrig få det pga mig & mina marsvin som jag tappat intresset för lite synd men jag lär ju få ha kvar dem.. Jag älskar dom men jag suger på att sköta dom tyvärr, jag är typ en dålig människa.. Nej men jaja, var ganska liten när jag skaffade dom & visste nog inte vad som innebar att ha marsvin men nu är jag äldre & vet men har inget intresse.. Så det är ju jättebra (tummen upp fan) Men ska göra det & sen vet jag inte eller ska typ se PLL tror jag! 
jaja, puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss 
 
 
nej, kolla vad sööt! <3

HV ÄR BÄST, JAG ÄR SÄMST

Jag & min köttbulle gjorde en ful video haha.. Men HV ÄR BÄST! Ska uppdatera mer när mitt internet funkar bättre.


Inget internet

Okej nu ligger jag i sängen & ska snart sova för jag ska faktiskt till skolan imorn.
Men idag fick jag reda på en sak som fick min värld att rasa.. Jag kommer inte ha något internet hemma tills måndag.. Så jag är halvt deppig. Så jag kanske inte bloggar så mycket under helgen. Skulle bara säga det.. Godnatt


Sova

Ligger i sängen & kollar pretty little liras & ska snart sova för jag är jätte trött. Imorn blir jag hemma & det har jag sagt 127578 gånger haha, men iaf.. Jag bloggar imorn antar jag om jag inte är död haha.


Känslan när HV leder med 2-0

Ja ni fattar men rubriken, HV leder med 2-0 & jag är överlycklig men min hals dödar mig för jag skriker ju som fan när det blir mål eller nervöst.. Nu vänar jag på att den andra periden ska börja sen efter matchen ska jag sova, för jag är så jävligt trött & mår inte så bra -.- Så jag blir hemma imorn. men jag bloggar sen, puuuuuss. 

Hockey

sitter i stugan nu & ska se hockeyn nu snart. Är faktiskt taggad nu känner på mig att HV vinner fast jag trodde att de skulle förlora inan.. Men ska bara säga lite kort, HV71 SPELAR BÄST ÄNDÅ, HV ÄR BÄST HAHA ! nej men vi hörs snart! 
 

Hockey kanske ?

HV spelar ju ikväll mot linköping & jag funderar på om jag ska se den eller inte, eller jag lär ju se om vi har kanalen & om jag får låna stugan. Sen vet jag inte om jag orkar för jag är väldigt seg & funderar på att sova lite.. men jag vet inte. Ni blir ju uppdaterade inte för det är så intresant men men.. Nu funderar jag på vilken serie jag ska se, hmh.. jag ska försöka välja mellan att se om pretty litte liars, The O.C eller one tree hill? Svårt val jag älskar alla serier lika mycket, livet är jobbigt haha. Men vi hors senare så ska jag försöka bestämma mig.. puuuuuuuuuuuss
 
That's right 

Älskar serien

Okej tänkte tipsa om min favorit serie pretty litte liars
 
 

Serien handlar om 4 bästa vänner som återförenas efter att deras bästa vän Allison har försvunnit spårlös 1 år tidigare. Ganska så snart börjar tjejerna bli hotade av en Anonym person som kallar sig för A. A vet väldigt mycket om tjejerna och skickar hela tiden sms till dom och är inne i deras hus och är i allmänhet riktigt äcklig. Serien bygger på att alla har sina hemligheter även för sina vänner och detta spelar A på fullt ut. Så man kan säga att serien går ut på att hitta vem A är. Så att tjejerna kan få ett normalt liv igen.

 
 

 

The O.C

Ligger i sängen men feber & halsont. Men tur att the O.C finns & gossip girl, pretty little liars & allt annat! Ska snart göra lite mat till mig & arwid sen blir set tillbaka till sängen & kolla när snön faller ner -.- ja vår var det ja.. Jag blir nog hemma imorn med men ska försöka ta mig till tandläkaren endå & sen hämta lite böcker i skolan. Men vi hörs senare, puuuuuuuuuuuuuuuuuss


pretty little liars

Jaha nu är man vaken & mår ännu sämre.. jag har högre feber än igår så jag ska bara ta det lugnt men jag måste städa lite hade jag tänkt typ damsuga lite eller något. Men måste vänta att min lillebror vaknar först så jag inte väcker honom för då blir han så jävla grining.. Men jag ska krya på mig & kolla pretty little liars vi höres sen! 

Before i die


never let me go

Studiedag bitches, just nu ligger jag i sängen med musik & messar med Isak. Jag vaknade för typ en timme sen & gick upp till min lillebror så gjorde vi frukost. Nu snart ska vi baka om vi har saker hemma annars gör vi lite vaniljsås haha men det är så jävla gott. Så det blir träning sen & det ska bli skönt. Sen är det ju skola imorn men vet inte om jag ska gå för jag mår inte så bra.. Mitt huvud kommer sprängas, min hals kommer dö så livet är underbart tycker jag.  Men vi får se men jag tror inte jag går, ni kommer ju få veta för jag lär ju blogga! men ska vara med min lillebror nu så vi höres! 
Min älskade lillebror  

 


Sova

Ska sova nu för jag kommer dö annars nej men mina ögon orkar inte mer. Ska upp vid nio tiden för jag ska vara med min lillebror, baka & mysa med film! Så det ska blir mysigt. Vi hörs imorn antar jag. Puuuuuuuss


American horror story

Love 

Chad michael murray

Killen som dödar mig idag

Lil Wayne

Älskar låten drop the world, stämmer jävligt bra in just nu !
 
 

Drop the world

Hejsan mina fina, nu har jag varit hemma ett tag nu & har precis ätit. Ska berätta lite om min helg eller Lördag-Måndag, så jag startar direkt med idag. 
 
Måndag: Skolan.. men den var okej för vi hade ingen franska så jag överlevde något otroligt bra. Men deppade ihop mot slutet på syslöjden men kan tyvärr inte berätta varför-.- Efter skolan följde jag med lova hem så vi tog bussen med lilla Ronja. Asså jag & lova gjorde inte så mycket hon pratade med en viss person & sen kollade vi på en film eller ja tolv minuter på den.. Sen låg vi bara där i hennes säng & gjorde inget.. & nu sitter jag här i min säng & lyssnar på musik. Juste glömde berätta vad jag gjorde när min franska blev inställd, jag, Lova & Emilia gick till stan & gick bara runt där. Jag köpte två par trosor, väldigt nöjd. Så det var min dag nu ska ni få veta lördag-söndag..
 
Söndag: Hmm, försöker minnas här.. Juste jag var med Nathalie & vi städade hela hennes lägenhet + bilen, är fan stolt haha. Faktiskt kul nej men det blev bra. Sen åkte jag, Nathalie & hennes mamma till IKEA för dom skulle köpalite saker sen åt vi där. Sen handlade vi, åkte hem, gjorde mat sen tränade vi (duktiga tjejer) Vi duschade sen kollade vi film & minns inte riktigt vilken.. Det var söndagen det.. 
 
Lördag: Åkte till Ljungman vid typ tolv eller ett minns inte.. Men vi drog ner till stan & kollade lite där, Nathalie köpte en jacka & jag lite annat. Sen drog vi till a6 & gjorde inget men några HV spelare skulle vara där men vi kom lite sent.. Men men vi kommer se dom fler gånger. Vad gjorde vi sen.. Jo vi drog hem till henne & åt sen kollade vi på trazan & banarne i typ flera timmar & käkade nudlar. Klockan åtta kollade vi på melodifestivalen men det var inte så bra.. De har blivigt så överdrivet sen skulle ju Ulrik vunnit men jaja.. Men Robins låt var helt okej den med. Det var typ det, hände inte mycket mer.
 
Nu vet ni det, kan jag ju säga att jag har studiedag imorn & jag ska bara vara hemma med min underbara lillebror. Vi höres sen. 
 

Bild från idag.
 
 

Syslöjd

Ska ha slöjd nu-.- sen åker jag nog hem & då ska jag blogga om vad jag har gjort lördag till måndag för jag är ju så dålig & inte bloggat.. Förlåt för det med vi höres sen!


Nathalie

Sitter i min säng nu & lyssnar på musik. Ska snart åka till Nathalie, ska sova hoss henne så jag kanske inte bloggar ikväll men ska försöka. Jag vet inte vad vi ska göra med ska försöka få med henne till stan eller a6 för jag tänker inte sitta hemma & typ rutna.. Men jag måste åka typ nu snart så vi hörs ! 
 

Love life

Sitter i min säng & ska snart äta sen ska jag till skolan. Jag åker med mirkka för jag börjar 8.45 så då får jag åka med henne istället. Jävligt skönt för då slipper jag stressa, men idag vet jag inte vad som händer.. Nathalie kunde ju inte så jag ska kolla på Lova kan eller Ronja för jag tänker inte vänta i en timme på bussen efter skolan. Men om inte det går så kanske jag tar en promenad hem haha. Försöka ta en promenad. Jag ska försöka uppdatera under dagen men vi får se vad som händer & om jag har något intresant att skriva om. Inte för att det jag skriver nu är intresant men ja ni förstår nog. Måste äta nu så höres vi kanske underdagen men annars höres vi på kvällen.
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss.
 

♥♥♥


Before i die


Somebody

Nu är man inne efter att ha pratat med sin älskade kusin. Nu ska jag gå på toa & sen kolla film men vet inte vilken film än.. kanske Lemonade Mouth men jag vet inte än.. älskar den filmen. Kan ju berätta att jag inte ska vara med Nathalie imorn men på lördag, så imorn vet jag inte vad som händer tror jag ska vara hemma & typ ta det väldigt lugnt somvanligt för jag kommer ha sjukt tråkigt men det är ju tur att man har sin dator haha.. Jaja ska se film nu så vi höres sen. puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss.

Min älskade

Min finaste, älskade kusin som jag inte har pratat med sen den 28 februari.. vet inte vad vi håller på med men vi ska prata nu ikväll & jag blir så glad över det. MIn älskade underbara kusin, min andra halva. Saknar dig något otroligt min ängel jag älskar dig över allt annat, jag älskar dig till månen & tillbaka om inte längre. Mitt hjärta jag älskar dig & jag älskar att prata med dig specillt om problem.. tror det är våran så kallde grej eller något. Ville bara skriva av mig lite, jag älskar dig.

Min lilla gris ! :* <3 

 

Torsdag

Jaha redan torsdag & imorn fredag, dagarna går lite fort tycker jag. Skolan var som vanligt idag, lika tråkig eller väldigt seg.. hatar mitt schema på torsdagar. Nu ska jag bara ta det väldigt lugnt innan mitt huvud sprängs, sen blir det träna & sen film så min torsdag blir väldigt chill. Imorn ska jag nog vara med Nathalie om hon kunde för vi skulle typ till a6 för hon skulle fixa lite saker, sen skulle jag sova hos henne men hon visste inte om det gick & nu svarar hon inte på mina sms.. Men hon svarar nog snart. Men ska göra mitt så höres vi ! puuuuuuuuuuuuuuuuss
...
 

Matte

Sitter på matte lektionen & försöker jobba men deppar ihop hela tiden.. Mina tankar tar över allt. Får försöka hålla ihop hur svårt det än är. Bara gå & le, låtsas att allt är normalt.


Ian somerhalder


Sorry, sorry

Måste be lite om ursäkt för dålig uppdatering men har typ inte orkat. Kan ju berätta lite kort om dagen, vi hade sovmorgon så vi började 10.40 & måste säga att sova ut det var jävligt skönt. Men vi hade bara tre lektioner så dagen gick rätt snabt. Svenska, SO & idrott.. På idrotten dansade vi ju bugg & jag sög något otroligt med det var kul men jävligt svettigt. Sen efter skolan var jag ju med Lova & vi kollade på pretty little liars (Toby är inte död) Nej men det var det vi gjorde sen drog jag hem & började städa för det var min städdag, så jag tvättade & dammsög lite. Har gjort min franska läxa är otroligt stolt över mig själv för jag brukar aldrig göra den haha.. Men det är ganska kul när jag snackar hemme med Mirkka men det händer inte så ofta haha men när det väl händer. Nu ska jag kolla film & sen sova så vi höres kanske senare eller imorn. puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss. 
Jävligt gammal bild på mig, typ tagen i fyran av Lova.. 

Idrott

Ska ha idrott om typ en halvtimme.. Ska dansa bugg haha jag suger något otroligt på det. Efter skolan vet jag inte vad som händer, kanske följer men lova.. Tror jag gör det. Men ska byta om & vara lite social så höres vi. Puuuuuss


Aj..

Min fot dödar mig, så jävla ont. Ska aldrig gå/jogga med försmå skor.. Jaja men vi är inne nu & pluggar SO & det går väl sådär för jag suger men hallå kan ju inte ens världsdelarna.. Huvudsaken är att jag vet vart jag bor haha. Men måste plugga vidare & tagga till innan hockeyn !


Hej

Är hos min lilla Barbie som jag ska börja kalla henne nej men Nathalie. Vi sitter & äter eller hon äter & jag dricker! Försöker få i mig min smoothie men jag är så jävla mätt.. Vet inte vad vi ska göra men vet att vi ska träna sen & jag ska försöka få min köttbulle att se matchen mellan HV - LULEÅ så jag får väl erbjuda en helkropps massage eller något haha, något som får henne på fall. Men ska vara social så höres vi.


Somnar typ nu

Så sjukt trött är jag, vaknade för typ en kvart sen & jag har bara fixat mig med kläder & sen borstat mitt hår. Orkar ju ingenting idag känns det som.. Har matte direkt när vi börjar.. det gör ju allt så mycket bättre. Nu känns det som om jag kommer vara negativ hela dagen, orkar ingenting & jag orkar inte bry mig om något. Livet är underbart  
Okej nu måste jag ge mina marsvin lite mat annars lär ju dom också dö.. Så vi höres sen.. puuuuuuuuuuuuuuuss. 
Gammal bild..
 

Trött..

Så nu har jag kollat lite criminal minds & ska snart sova.. Vill att lova ska svara på mina sms med nej, varför ska hon typ sova när jag behöver henne som mest... PANIK.. Skitsamma ska sova så jag kommer upp imorn, puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss. 

glass

sitter i min säng & ska typ gå till frysen & äta glass. Är typ deppig men det blir bättre hoppas jag, ska packa väskan till imorn sen blir det criminal minds eller någon annan film.. men vi höres sen eller imorn,puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus.

ensam

jaha.. ensam igen, Nathalie var tvungen att åka hem för det hade hänt lite saker.. Så jag ska göra lite läxor & sen skriva ett brev till en speciell. Sen får vi se vad klockan blir om det inte blir försent så kanske jag kollar film eller något, få se! Imorn sover jag hos nathalie & vi ska typ träna eller jag måste träna. Men nu måste jag göra läxorna så höresvi sen. Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss. 
 

Mys med min syster

Haha älskar massage! Min lillasyster masserar mig & jag dör, ska typ göra nudlar snart & sen kolla på en film tror jag.. Vet inte vilken men något blir det. Imorn är det måndag & det är skola -.- men lite bättre att min älskling ska följa med mig hem & sova här. Vad gör måndagar bättre, jo sin bästavän! ❤
Men ska njuta av min massage & sen kolla film. Höres imorn, puuuuuuuss


Film

Sitter i soffan helt ensam.. Kollar på radio rebel, en helt okej film. Ska gå & hämta vatten & sen kolla klart.. Måste duscha sen & fixa kläder tills imorn så jag kan gå upp lite senare om jag har allt klart. Men jag bloggar senare, puuuuuuuuuuss.


MAAAAAAT

sitter i mitt rum nu & äter MAAAAT, så jävla gott. Kollade nyss på letters to juliet helt okej film, ganska fin. Så nu ska jag äta sen träna, ska köra massa övningar & sen kör vi en runda senare. 
ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. typ chilla eller ska duscha sen & fläta håret men sen blir det bara film, jag är så jävla lat men jag orkar inte göra något. Så sätter igång med träning nu.. puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss. 
 
 
 

fyfan

Ah, har så jävla ont i magen.. tror den spricker. Har liksom bara tryckt i mig onyttiga saker, skyller på min stora syster haha. jag menar halå i fredags liksom eller igår.. 
Fredag: Min syster kom ju så jag myste med henne & kollade film. jag tryckte i mig pizza fast jag inte var hungrig, sen när vi skulle se breaking dawn så tryckte jag i mig glass med chockladsås.. 
 
Lördag: Ja.. Jag & julia gick till dalvik för jag skulle träna & det var jävligt skönt måste jag säga. Haha men när vi kommer dit så köper vi över ett kilo godis & sen går vi till pizzerian brevid & delar på en pizza men en massa cola.. 
haha det var bara början.. När vi kommer hem så började vi äta godis & kolla film så det blev 10 things i hate about you. Sen rullade allt på, vi åt mer godis & kollade på första saw filmen trodde jag skulle dö för jag är inget fan av äckliga filmer eller skräckfilmer.. Men måste säga att det gick bra endå. Sen rullade allt på.. 
 
Nu ska jag typ fixa i stugan & sen träna & jag menar det för min mage är för fet & efter allt onyttigt jag har tryckt i mig så kan det vara ganska skönt. Annars blir det bara chill, Julia åker hem idag.. det är synd men jag har iaf varit med henne hela helgen så jag är glad. Men jag bloggar mer sen när jag har tid, puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss. 
 
 

Ny dag

Ligger i sängen uppe i stugan med min älskade syster som typ sover. Vaknade typ 10.00 & började kolla criminal minds, ska försöka se klart alla avsnitt. Idag vet jag inte vad som händer men ska iaf träna & se HV matchen om jag inte följer den i mobilen, men nu hoppas vi på att HV vinner för det behöver vi, har inte råd att förlora.. Men vi får hoppas på det bästa. Nu ska jag snart gå upp & äta, sen träna & sen fixa mitt rum för det behövs haha.. 
Kommer nog bli en bra dag ska vi se, puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss
 halvt nyvakna 

Before i die


Dagen

Nu har jag ätit lite & tänkte berätta om dagen. Ja skolan var som vanligt, hände inget speciellt liksom.. Efter skolan var jag med Nathalie & Moa, vi gjorde ingenting bara flummade & typ pratade om olika saker. Sen åkte jag hem & var lite med syster, kollat gosskören & ätit. Imorn ska jag bara vara hemma tänkte dra ut & springa på morgonen ska träna som fan för kommer inte komma någon stans annars.. Kanske kollar hockey också för HV spelar mot RÖGLE, men vi får se & ni kommer bli uppdaterade. Just nu sitter jag & deppar med musik men vet inte vad jag deppar över men allt gissar jag på. Så jag ska deppa vidare så hörs vi. puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss
 
 
 

Gosskören

Hittade hela filmen på youtube
 
 
 
 

"When I'm good, I'm good. But when I'm bad, I'm better."

Je t'aime

Trött

Sitter i skolan helt forever alone & lyssnar på musik. Jag börjar halv nio tror jag så är lite tidig.. Vet inte vad jag ska skriva men har KLT första lektionen & sen matte -.- men jag överlever tror jag, hoppas det.