Ut, ut & springa

Ska träna med Mirkka nu så vi höres


Så jävla sant


Emilia min vän

Ligger här hemma hos Emilia på golvet & gör inget typ. Bara chillar, vi har läst tidningar & ätit pannkakor, hur gått som helst. Så nu ligger vi här & drygar oss skitkul HAHAHHAHA! Nej men bloggar sen när det händer mer ! ❤


Before i die


Fucking jävla piss munsår

Hej sitter på bussen & är Påväg till skolan.. Är skitsur för jag har fått ett munsår på över läppen-.- så fult hatar munsår. Jaja byter ämne till skolan nu & kan säga att jag slutar 13.05 så det är skönt, kort dag, kort dag. Bloggar sen!


Min bästavän ❤

Glömde skriva innan att min älskade bästavän fyller 14 idag, så grattis igen & vad bra att du hade fått en bra födelsedag. Du anar inte hur glad jag är över att ha dig vid min sida & att kunna kalla dig för min köttbulle. Nathalie jag älskar dig din fjortis, kommer alltid att göra. Kan lova dig att jag kommer älska dig lika mycket som jag gör nu som om 20 år framöver, klarar mig inte utan dig. Jag älskar dig ❤


Hej

Ligger i min säng & lyssnar på musik, ska snart sova. Det kommer ett inlägg om helgen imorn för har inte haft tid att skriva det.. Pluggat SO -.- så jävla tråkigt men ska njuta av musiken så puss.


Här ligger jag & blöder.

 
Maja. Hon är 17 år och går på gymnasiet. Här ligger jag och blöder handlar om Majas liv, ett vanligt liv med känslan av att inte passa in, en pappa som dejtar knäppa och töntiga brudar, och en mamma som inte riktigt är närvarande. Så trappas allt upp. Maja, som bor hos pappa i veckorna, ska åka till sin mamma för att tillbringa deras vanliga helg tillsammans. Men mamma dyker aldrig upp. Hon är borta.
    I stället för att sitta ensam och vänta i den tomma lägenheten hamnar Maja på en fest, där hon träffar en kille med ett väldigt konstigt namn: Justin Case. Allt eftersom börjar pusselbitarna falla på plats, både de som handlar om känslorna för den där killen, och de som rör mammans försvinnande … 
   Varför har mamma alltid varit så konstig jämfört med alla andra mammor? Vad är det för hemligheter hon har, egentligen? Det här är en fantastisk bok som lyckas berätta om jobbiga och svåra saker, samtidigt som den får dig att skratta högt.
 
Ville bara tipsa om boken för jag har hört att den är jättebra & ska snart börja läsa den själv
 

Arg.

Jag tänkte bara säga att jag börjar blogga vanligt igen men börjar ordentligt imorn. Är jävligt arg/irriterad på min pappa just nu så jag ska sova för ska upp 8.30... Ska träna, duscha, fixa mig & sen till lova! Så det ska nog gå bra! Så höres imorn !


Bloggpaus

Tar en liten paus nu för jag hinner inte med bloggen nu, skolan tar död på mig men ska försöka vara tillbaka så fort jag kan. 
 

två låtar

 
 
 

Fredag, Lördag & Söndag

Hej, vet inte hur många gånger jag ska be om ursäkt för dålig uppdatering.. Så jag ska bertätta vad jag gjort fredag, lördag & söndag. 
 
Fredag: Skolan var som vanligt & efter följde jag med Lova hem & vi kollade bara film, hann inte göra så mycket mer för jag skulle hämta min lillebror på dagis & sen hem. Julia kom hit vid sju (min storasyster) så vi åt & kollade tv sen somnade jag. Så det var en kort fredag faktiskt.
 
Lördag: Julia väckte mig halv nio & jag gick upp kvart i. Jag bytte om till träningskläder sen gick jag & julia runt sjön + lite längre. duktig jag kände mig haha, nej det var trevligt för vi pratade en massa. När jag kom hem fixade jag mig & pappa körde mig till a6 då jag mötte upp lova. Vi gick på stan ett bra tag men jag köpte inget, sen när vi skulle hem tog vi bussen till torpa för att köpa tuggummi haha vilket äventyr. När vi kom hem till Lova så gick vi ut i solen för det var ju varmt, solen lyste. Haha sen gick vi hem till Oscar för han var ensam hemma så åt vi där & kollade film, det var mysigt. Vi kollade på The notebook för oscar hade aldrig sätt en kärleksfilm typ.. Men han tyckte den var bra, blev lite chockad. Juste vi kollade på en till film, a nightmare on elm street kanske inte världesn bästa film men den är gammal, men måste säga att vissa delar var lite äckliga. Sen gick jag & lova hem men vi hann inte så långt innan vi fick hämta oscar haha vågade inte gå hem.. När vi kom hem kollade vi på dear john men lova somnade så jag stängde av. 
 
Söndag: Vi vaknade typ runt tio & låg i sängen ett tag. Men sen gick vi upp & åt frukost sen hamnade vi i sängen.. igen.. Men jag mådde inte så bra så jag åkte hem tidigt, nu ligger jag i min säng & ska stänga av min dator & sova. Är sjuk så tror inte det blir någon skola för mig imorn. Så godnatt. 
 

Normala dagar

Sorry sorry men har haft det fullt upp med skolan & sen har jag sovit hos Emilia & inte hunnit blogga. Måste säga att skolan var väldigt kul idag för min franska blev inställd haha det är då skolan är som bäst. Dagen igår var också bra, slutade tidigt & var med Emilia. Vi tränade & åt nyttigt så är stolt haha men kommer lite bilder nu, puss godnatt


Puss & godnatt

Rubriken talar


16/4

Lam rubrik men jag kommer inte på något bättre. Sitter på mitt golv i mitt rum & lyssnar på musik för måste komma på att göra något, jag har redan tränat idag så behöver inte göra det mer, jag har fixat mitt rum så vad ska jag göra.. Bajs på allt, juste jag vet ingen bra film/serie jag kan se så det gör ju allt roligare.. & lilla Emilia svara inte på mina sms för jag måste veta om jag kan komma till henne imorn på morgonen för vi har sovmorgon. Sen hade jag tänkt att fråga om hon ville vara efter skolan så vi får se om hon kan svara år 2013 eller inte. Hejdå ska typ se halv åtta hos mig för pappa sa att det började. 

Sad story :(


Warm bodies

Måste se den filmen, den verkar suga men han är snygg + att det är lite kärlek i den. 
 

Kötta

  Ska fan kötta nu, har lagt upp ett schema så nu köttar vi. 
 

Dags att gå till bussen snart

Ska & borsta mina tänder snärt, tänkte vara lite duktigt nu på morgonen. Haha skoja är alltid duktig. Men klockan närmar sig 07.05 & då måste jag klä på mig & vara klar så hinner inte skriva mer men jag hör av mig sen, puuuuuuuuss


...

https://cdn2.cdnme.se/4082225/7-3/pic_516c6369ddf2b369ebb77c44.jpg" class="image">


Tråkiga rubriker

Orkar inte komma på något bra rubrik eller orkar aldrig det. Men jag ska iaf försöka sova inan klockan blir för mycket, ska upp 06.10 & jag börjar 08.00 med Matte -.- how fun. Ni får gärna döda mig (inte bokstavligt) kan berätta lite snabbt om vad jag gjort nu på kvällen & det kommer gå väldigt fort för jag skypa först med Lova & sen typ vid nio kom Oscar med i bilden, så vi snackade typ i en timme om massa intressant *host*host* haha men godnatt.


Before i die


90210

Ligger i min säng & ska äta typ om fem minuter. Har varit med Lova efter skolan & vi kollade pitch perfect för typ sjunde gången .. Sen åkte jag hem & började städa mitt rum & kelade med mina marsvin. Myspys. Just nu ligger jag ju i min säng med datorn i knät & 90210 uppe så jäva bra serie, tipsar starkt men ska äta så puss. 

Bästa på länge

Bästa söndagen på länge, varit med bästavän, hjälpt till att klippa hennes bröder & dansat i hennes kök. Är så sjukt glad, men nu har jag duschat & ätit & nu ska Nathalie locka håret & jag sitter här halvt trött & ful haha, nej men skola imorn & jag vill typ sova hela dagen men jag tror jag överlever för jag slutar 13.05 så det ska nog gå men jag bloggar imorn, godnatt


Söndagen blir bättre & bättre

Tjäääna, ligger i min säng & kollat på lite PLL & försöker klura ut saker.. Nu ska jag packa ner lite kläder tills imorn + smink för jag ska strax åka till Nathalie & sova där. Dagen blir bättre som rubriken säger. Dock vet jag inte vad vi ska göra men vi hittar nog på något ska vi haha eller försöka hitta på något. Det är ju skola imorn fy vad tråkigt men har tre lektioner & slutar 13.05 så det gör ju dagen lite bättre men bara lite. Men ska fixa allt nu så höres vi sen, puuuuuuuss. 
Gammal bild 

Dag 9 - Mitt favorit djur.


I väntan på bussen

Står & väntar på bussen nu & den kommer om typ fem minuter.. Vaknade halv sju idag & gick upp, fixade mig, åt & gick. Så det blev en snabb morgon men jag blev klar med allt ❤ tagga skola nu -.- men bloggar senare !


Before i die


jaha

Dags att sova nu kanske. klockan börjar bli lite mycket.. Sen är jag ju lite trött men ska bara skriva klart & sen packa min väska för jag gjorde inte det innan så duktig jag är ha-ha. Men jag ska dra men jag kan tipsa om en film som jag kollat på 1234400 gånger typ under veckan. Pitch perfect & jag suger på att förklara så jag ger er trailen, godnatt. 
 

Dag 8 - En låt jag gillar

 
 

Mitt liv börjar bli intressant igen

Yees haha jag har gjort saker denhär veckan, inte bara ruttnat. Igår var jag men Emilia & sovde hos henne, så sjukt länge sen men fortfarnade lika mysigt. Vi städade hennes rum haha för det såg verkligen ut som ett bombnedslag.. Men nu är det rent & litte större för vi flyttade på vissa saker. Sen pluggade vi till kemiprovet vi hade idag som jag kan tilllägga att det gick helt åt skogen. Men vi läste på franska & engelska också så det gick lite bättre. Haha det bästa kom ju när vi hade somnat haha Emilia typ råkade bita mig i sömnen eller vi vet inte om det var en dröm eller inte för hon hade drömt att hon bet något :/ haha sjukt konstigt.  Nu ska jag läsa lite engelska & packa min väska + ta fram kläder tills imorn för jag ska till Emilia imorn igen & sova där så jävla gött älskar att vara med Emilia tror det är det jag har saknat i mit liv + 1000 saker till -.- Min fredag kommer bli bra & min torsdag med tror jag, eller den blir det om inte något händer eller om jag får klagomål ..  Men måste läsa engelska -.- 

Lucas Till

Killen som dödar mig just nu!!


Trött..

Ligger i sängen men flätor i håret & borstade tänder. Nej men jag är väldigt trött & ska släcka min lampa för jag ska upp sex imorn-.- skolan tar redan d•ö•d på mig. Tänkte nog fråga vad Lova skull göra imorn för det var ett tag sen vi va & jag skulle vilja ha min vän tillbaka.. Men vi får se, jag hör av mig imorn ! Puss.


Måndag

Måndag kväll & jag sitter i min säng men musik på lagom volym, livet äger *host*. Skolan gick bra eller jag var sjukt trött men annars var väl allt bra haha, hade ju bara tre lektioner. Var med ljungman efter skolan & kan ju inte söga så mycket mer eller vi låg bara i hennes säng & typ lyssnade på musik & drev med några för ingen visste vad vi skulle göra.. Men nu ska jag ut & springa för jag behöver röra på mig.. Så träningskläder på & ut i det vackra väder. Jag hör av mig sen, puuuss. 

Dag 7 - Något jag är beroende av

Haha min mobil, kan seriöst inte leva utan den !

Sömnpiller

Ska sova nu för bara känner hur ögonen drar ihop sig. Imorn är det skola & jag vill bara gråta men har bara tre lektioner & slutar 13.05 så det är ganska nice. Kanske får mitt liv tillbaka nu när skolan börjar vem vet.. Men ska upp tidigt imorn så ska sova puuss.


Humor


The vampire diaries !

Ligger i min säng men min underbara lillasyster & kollar TVD, bestämde mig för att se om allt för det var ett tag sen. Men ska se vidare & sen sova.. Puss hörs imorn! ❤


D A N S

Jag dör, jag älskar Harry Shum Jr han dansar något otroligt bra !!
 
 
Han är jävligt snygg med !

Dö.


L O V E


Dagens låt

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 6 - Ett plagg du inte kan klara dig utan.

Oj, jag har många plagg jag inte kan klara mig utan men så jag kan tyvärr inte välja någon. Sorry


Lökar

Ligger i min säng & vaknade för en timme sen haha  ar helt död men kan ju bara skylla mig själv. 
Ska bara vara hemma ikväll för Nathalie kunde inte & jag har inte pratat med någon annan på ett tag, men det kan ju vara lite skönt att vara hemma-.- kommer bara sitta framför datorn & se film + lyssna på musik. Bara ligga & löka helt enkelt. Linnea kanske kommer hem senare, då får jag ju iaf något att göra hoppas jag, eller ja om inte hon är med någon annan. Eller vet ni vad, jag kanske drar ut &  tränar jag själv. Vi får se ! 
humor. 

Vaken

Klockan är snart fem på morgonen & jag är vaken haha jag kommer vara död senare. Jag kan inte sova så jag ska kolla på High School Musical 3  Så jag har det fett chill här helt ensam, jag älskar mitt liv haha nej men jag är typ deppig för något som jag knappt vet om själv. Men ska se min film & vi hörs. 
 
svaret är ja.. det är jag under filten.

Ben Chambers

Ben chambers är en kille som jag vetat om ett tag nu & jag tycker han är super söt & super duktig när det gäller sjunga. Han är från Nya Zeland men just nu tror jag han bor i Australien. Men jag drogar just nu hans cover på A thousand years av Christina Perri & Jar of hearts också av Christina Perri. Men jag vill gärna visa han för er för han är så sjukt duktig & jag älskar verkligen dom två låtarna. Hoppas ni gillar han lika mycket som jag gör.
 
 
 
 
Bästa låten han har gjort en cover på, love it.

Zayn Malik


Social..

Förlåt att jag inte är så social här men det händer inget här.. Jag bara ligger & ruttnar i min säng framför OTH. Men ska ringa min kära vän snart eller imorn & kolla om jag får vara med henne, jag menar något måste hända.. HALLÅ?!?!
Nej jag får väl kolla vidare jag är ju uppe i säsong sju, så jag har ju bara två säsonger kvar.. Haha love life.


Before i die


Bra Anna..

Jättebra-.- klockan är 03.32 & jag är vaken.. Haha jag lovade mig själv att jag skulle lägga mig i tid idag men nu såg vi ju hur det gick. Lite besviken på mig själv.. Jävla OTH, när man väl börjat kan man inte sluta eller jo som nu & man inser att klockan är för mycket. Men jag ska försöka sova, är inte trött men ändå, puss love you.


One tree hill igen !

That's right, OTH igen haha! Love it


Nya kläder

Är ganska glad nu för har fått nya kläder, lite linnen, koftor, strumpbyxor, m.m. Just nu väntar jag på min storasyster för vi ska träna lite smått tillsammans. En del av mig känner att jag ska stanna inne & kolla film men jag vill verkligen ut. *host* Nej men vilket roligt liv jag har-.- Haha jag lägger ut lite bilder istället. 
LOVE LIFE

Dagens låt

 

Onsdag

Okej nu är jag jävligt trött för jag har inte kunnat sova för dom gräver utanför oss & det brummar hela tiden-.- Så mina planer gick ju sådär va.. Men jag funderar på att städa lite snabbt & sen springa eller så springer jag först. Vi får se det, Men jag kan ju berätta att jag vaknade vid ett & gick upp eller gick upp sen la mig i sängen, Malin gjorde frukost till mig så jag har bara fixat med datorn eller kollat film. Sorry men jag har inte så mycket mer att skriva för just nu händer det inget intresant. Men vi gör så att jag bloggar om det händer något (kommer blogga ändå) haha men vi hörs. 

Dag 5 - Visa bild på mig innan & efter jag har redigerat


Släcker lampan nu.


Glee

Okej tänkte tipsa om en annan serie jag gillar & det är glee
 
McKinley High är som vilken amerikansk high school som helst. Hejaklacksledarna och fotbollsspelarna är närmast kungligheter och de få tappra själarna i skolans kör anses vara nördar och behandlas därefter. Det vill den optimistiska spanskläraren Will Schuester ändra på.
Trots att de flesta tycker att han är smått galen har han beslutat sig för att ta över som körledare och visa skolan,och världen, de sjungande ungdomarnas stjärnpotential.
Den från början befintliga kören består av Kurt, en kille med både röst och modekänsla, Mercedes en Beyoncé-wannabe och körens egen diva, Artie en nördig men talangfull gitarrist, Tina en Avril Lavigne-punkare med blåa slingor i håret och Rachel, en riktig talang som är övertygad om att hon är ämnad för stordåd.
När Will sedan av misstag råkar höra Finn, en av skolans mest populära och tvålfagra fotbollsspelare,sjunga i duschen värvar han honom till kören i förhoppningen om att fler studenter ska följa i hans fotspår.


Min ängel


Somvanligt + filmtips

Hej alla där ute som läser detta. Jag somvanligt sitter i min säng & ska typ kolla film eller sätta på mig tränings kläderna & gå en runda kan vara ganska skönt för då kan jag ränsa huvudet lite. Haha men sen måste jag ju orka också.. 1. jag gör det nu.. 2. eller så väntar jag tills min syster kommer hem & springer med henne. Ja det gör vi haha. Så jävla lat är jag.. Imorn ska jag iaf upp i bra tid & springa eller något träningsbart för känner att jag måste göra något mer än sitta inne & lyssna på deppiga låtar eller kolla film. Det måste hända något. 
 
Okej tänkte tipsa om en jättebra film.
Crazy stupid love. Jag är ju så jävla dålig på att förklara fimer så jag ger er bara trailern! 
 
 

Dag 4 - Min favoritdag på året

Min favoritdag på året är lätt julafton, för man är med hela familjen & äter god mat & får julklappar. 
 

James Lafferty

Killen som dödar mig just nu!!


Almost everything

Tror jag ska byta om & släcka lampan för klockan är mycket & jag är trött. Det är en ny dag imorn & jag vet inte vad som händer men tror jag ska vara hemma & kanske träna lite haha, dags att köra igång. Men jag kommer ju uppdatera under dagen eller några gånger för jag lär ju ha ganska tråkigt haha.. Men nu ska jag sova innan mina ögon slocknar, hejdå. 

Dag 3 - Någonstans jag vill åka


pretty little liars

 
Älskar troian bellisario - Spencer Hastings