Nästan lite sant..


Första säsongen klar

Kollat klart på första säsongen av pretty little liars nu så börjar la på andra imorn. Är ganska trött nu så ska sova & försöka sova ut imorn & sen skulle jag kanske träffa Nathalie så söndagen blir la ganska bra ändå. Puss & godnatt från mig fast det är typ tidig morgon klockan är ju snart halv fyra... Puss


Bad med Familjen

Badat med Pappa, Mirkka, Arwid & våra gäster Britt & Håkan. Liksom komma på andra tankar. Ganska varmt i vattnet & mysigt med familjen fast det fattas tre medlämmar. 
Jag har världens bästa Familj. 

Jag vill ha hund! ♥

Jag vill så gärna ha hund, det är så tomt hemma utan Pepsi eller Tabasco. Alla i min familj vill ha hund eller inte min pappa så därför får vi inte någon hund.. ska tjata på han som fan för han ska inte bra bestämma. Vill så gärna ha en Finsk Spets eller Schäfer & han ska heta Lufsen. Linnéa & jag har redan planerat allt ju. Så snälla pappa♥
Så söta, dör ju ♥

Tänk om jag ångrar mig & sen ångrar mig igen.

Nu blev allt jobbigt, mina tankar tar över. Jag vill bara vara lycklig men tydligen är det för mycket. 
 

Oh My God.

 
den bilden gör nog mest ont..
 
den gjorde ont.. 
 
 

Party in my head

Hejsan klockan är snart fyra & jag ska se pretty little liars. Det blev den serien jag kollar om istället, jaja andra tankar. Vi ska gäster som kommer snart så det blir bara lugnt ska bara äta gott & trycka i mig massa godis & vara osocial som vanligt helt enkelt. Kanska cyklar till Nathalie senare men det är inte ås säkert för vädret suger & sen är jag sjukt trött. Så är nog med henne imorn så blir allt mycket bättre. Men vi hörs la sen, puuuuus. 
 

pretty woman

 
Ett måste i filmens historia är pretty woman. Det är ett måste så sjukt bra film, ni som inte sätt den.. kolla.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mys

Har kollat klart säsong två av glee nu. Orkar inte se tre & fyra så vi börjar om på något nytt. Har det bäst här hemma ska se film, har godis & vindruvor försökte vara nyttig men pappa kom in med godis & jag kunde inte tacka nej. Har typ lite ångest för vet inte vilken serie jag ska se.. Vill typ se om one tree hill eller The O.C eller kanske gossip girl. Jag har problem kan inte bestämma mig.. 
 
 

brist på rubriker

Är så jävla trött kollade på hela säsong ett av glee.. hela 22 avsnitt & sen gick jag upp vid tio, åt kollade tv med Arwid sen började jag städa, lite finare hemma nu. Nu funderar jag på att kolla säsong två av glee då, lika bra så jag blir av med det vill börja se Awkward eller Gossip girl, kanske The O.C jag vet inte. Jaja fredag & jag kommer bara ligga i min säng & löka, så jävla skönt. Så vi höres sen, puss. 
som ni ser, redan i sängen & under täcket. 

Glee♥

 
Kör Glee maraton säsong 1-2 & kanske 3. Taggar till som fan älskar glee & det var ett tag sen jag såg det. Nu kör vi, ska drägla lite på min älskling Cory Monteith som spelar Finn Hudson. 
 
Lite snygg sådär. 

Jag orkar inte 😂


vad ska jag göra?

Är hemma nu, ligger i soffan & kollar på The hills. Vill göra något annat, ska typ kolla film & sen sova, är så jävla trött, men kan ju passa på att tipsa om en film som var helt okej. Adam Brody & Kristen Stewert är med i den & den heter In the land of women. Suger på att förklara så ni får trailern
 
 

All min kärlek till One Tree Hill ♥

 

En sak jag älskar i oth är peyton sawyer's målningar♥
 

That's what i'm afraid of. Not being enough. Not good enough, not smart enough, not pretty enough. -Brooke Davis.
Giving your heart to sombody, that's the scary part. -Payton Sawyer
I guess love's never simple. -Brooke Davis
People always leave. -Peyton Sawyer
Don't say i never gave you anything. -Nathan scott
You can find the good in everybody, if you just give them a chance. - Lucas scott
it's you Peyton. It's always been you. -Lucas scott
Always and forever - Nathan and Haley scott.
Trust me, if i wanted to kill you, you'd be dead - Keith Scott

Den känslan när man ska se ett one tree hill avsnitt & introt kommer. ojoj den känslan går inte att beskriva den låten & man blir så glad iaf jag. mina läppar reser sig varje gång. I don't want to be - Gavin DeGraw, bästa låten, bästa intrott, bästa serien. Jag gillar många serier men One tree hill slår alla, fyfan vad jag älskar one tree hill. Nio säsonger & älskar alla nio lika mycket. 
 
 
All min kärlek

trött

Klockan börjar bli mycket men är inte redo för att släcka ner allt, trivs med musiken. Uppe lite till fixa lite till, ska upp 8.00 imorn.. tillbaka till vårcentralen & träffa en doktor & hoppas han/hon vet vad det är för utslag. Har tid 10.15 är nog klar 10.45 & då drar jag nog till stan eller inte om det regnar så mycket som det gjorde idag.. annars cyklar jag nog bara hem & chillar frmför tv:n. Kul sommar hoppas vädret blir bättre så jag kan sola & bada. jag säger godnatt & puss. 
bild från i torsdags

Ed Westwick & Chace Crawford ❤

SÅ JÄVLA SNYGGA, VILL GIFTA MIG MED BÅDA❤


vårdcentralen

Sitter nu & väntar på min tur, har tid klockan elva. Dem ska få kolla på mina utslag & se vad jag ska göra åt dem & vad det är för några. När jag är klar här ska jag nog möta Nathalie på stan sen ska jag nog bara försöka ta mig hem.. Puss


Twilight

Sätter på the twilight saga breaking dawn & bara myser. Ska sova efter det för ska upp vid nio & cykla till vårdcentralen kolla en sak & sen cykla vidare till stan men jag säger godnatt så hörs vi imorn❤


Nelly.com

Fyra enkla, snygga klänningar från nelly.com
 
 

Skin♥

 

Filmtips

 

Hejsan

Okej jag vill be om ursäkt för en sak.
1. Sjukt dålig uppdatering under midsommar har bara haft fullt upp med allt annat (det var kaos). 
 
Det ska bli bättre jag lovar, måste bara hitta något bra att blogga om. Jag kan ju berätta lite om midsommar men går inte in på detaljer för allt var kaos. 
 
Torsdagen: Vi åkte ju upp på torsdagen 20/6 kom fram vid typ sju på kvällen. Började umgås med alla var med min älskade kusin, syster m.m. Sen råkade jag få i mig för mycket alkohol så jag blev lite full, Jag hade kul, sprang runt drack.. vill inte minnas så lämnar det. 
Midsommarafton: Vaknade mådde piss, gick upp åt frukost & sen började jag & Michaela med midsommar stången. Medan alla andra fixade mat & andra saker till fem kampen som dock blev misskyckad.. (kommer till det) När midsommar stången var klar gick vi ner till älven & badade, iskallt var det med uppfriskande. Sen började jag fixa mitt hår & smink eller jag & Michaela. Hon plattade mitt hår & jag sminkade mig själv, jag använde bara solpuder, consealer, mascara & läppglans. Jag hade en lila klänning som var helt okej, lite synd att jag såg för tjock ut i den bara.. Ehm midsommaren var ganska lång så hoppar till femkampen. Jag var i lag nummer fyra med: Min faster Maria, Rikard, Camilla, Andreas, Christer & lilla jag. Men femkampen blev inte så lyckad, grenarna var inte så planerade så vi gjorde bara tipsrundan, bollkastning, kasta ner burkar & kasta stövel. Men jag var ju i det vinnande laget så vi vann ju, ingen big deal för tillslut var ingen intreserad av vem som vann, inte ens jag. Ja midsommar var helt okej mot kvällen, vi åt mat & sov.. en bra dag. 
Midsommardagen: Ja den stora festen i viskans parken, så sjukt kul jag dansade, drack lite & dansade lite till. Sjukt roligt, men sen när festen var slut vid två typ så blev det inte så kul, det blev bråk mer säger jag inte. 
 
Så nu vet ni lite iaf, tummen upp & jag hör av mig. 
Hittade lite bilder från stället på google,så ser det ut i parken & har firat midsommar där sen jagvar väldigt liten & hoppas det blir många fler midsommrar där. 
 

Midsommar 2013 ♥

 
 

Bilresa

On my way till Sundsvall med familjen ska fira midsommar med släkt & vänner. Är så sjukt trött för hat varit uppe sen fem, vi åkte vid sex. Men det är bra då ät vi inte framme så sent & jag längtar med önska bara att bilresan inte tog så lång tid. Nu ska jag försöka sova, puss


Mys med mig själv

Har mys med mig själv kan man säga, jag kollar på Angus, thongs and perfect snogging. Har sett filmen 500 gånger men tycker om den, har typ så konstiga minnen från den. Så kolla klart filmen sen sova, har lite & göra imorn. Fan har alltid saker att göra.. Men ska plocka in allt i husvagnen & sen lovade jag att hjälpa till med bilen den ska typ städas, lika bra att hjälpa till så kanske jag får högre månadspeng ❤ puss & godnatt


Min bästavän.

Du är min bästavän, mitt allt. Jag kan inte beskriva all min kärlek till dig du är den vän jag alltid drömt om, du är den som alltid finns där. Vi har varit med om så mycket med varnadra, vi har skrattat, gråtit, bråkat, oj vi har nästan gjort allt, vi är ganska grymma på att skämma ut oss, jag menar haha från att glo på folk till att dansa halvnakna i köket så grannarna ser. Älskar dig min pärla. 

17/6

Så jävla bra dag ändå, asså sov ju hos Nathalie så jag cyklade hem typ vid halv ett. När jag kom hem fixade jag & min stora syster ute buren, tömde & plockade massa gräs & la i. Dom ska ju vara ute dygnet runt nu tror vi så dem har en bra bur. Sen fixade jag buren inne så den är ren & rummet med för jag har städat, tummen upp till mig. & nu har jag varit & badat med Linnea & Aslan så allt är underbart. Nu ska jag gå ut till husvagnen & fixa det sista (hade missat lite) Ja sen antar jag att jag ska börja packa lite smått till Sundsvall, åker ju på torsdag, har en känsla av att det kommer bli en bra midsommar & jag dör av längtan för jag vill träffa min underbara kusin, shit jag döööör❤ haha hejdå.


Tjäääääna

Mens, mens, mens & mens. Hatar mens mår så jävla dåligt hatar mens önska att jag aldrig fick mens. Byter ämne nu... Kollar OTH & bara tar det lugnt ska väl gå till husvagnen & göra klart den sen måste jag göra buren men det måste sluta regna.. Så myser vidare med OTH så hörs vi


OTH

Ligger & kollar OTH ska snart sova för ska försöka komma upp i god tid för jag ska städa klart husvagnen så vi kan åka till Sundsvall & fira världens bästa midsommar med släkt & vänner. Kan inte vänta tills jag får träffa världens bästa kusin som jag saknar något otroligt❤ så godnatt sötnosar


Miss you

Saknar dig bästavän, älskar dig mest❤


Jun. 15, 2013


Ensam hemma

Är ensam hemma för alla andra är på någons midsommarfirande men jag ville inte gå för jag är trött & har mens värk så det skriker om det. Men ska typ cykla till Konsum & köpa godis väntar bara på att pappa ska sätta in mina pengar sen ska jag bara chilla. Kolla film, äta godis & dricka cola. Bästa kvällen ❤


Vaken

Jaha klockan är 10.23 & jag är vaken.. Haha jag vaknade 8.15. Har bara varit kvar ute på balkongen & snackat med Nattis & sen försökte vi se den nya Wallander men det gick inte då vi började lyssna på musik, det gör vi fortfarande. Ska gå in & äta snart för dör av hunger.. Sen blir det nog cykla hem, ska städa så lika bra att få det gjort❤


LYCKLIG

AHH så jävla glad just nu & kommer nog vara det ett bra tag. JAG & NATHALIE FICK SNACKA MED WILLIAM KARLSSON I TELEFON❤❤
haha typ min dröm, något jag kommer leva länge på❤


Så sant


Ljungmans balkong

Sover på ljungmans balkong inatt. Så jävla skönt precis lagom temperatur. En bra start på sommarlovet om man säger så, liksom sover på balkongen med köttbulle kan inte bli bättre. Så jag säger nattis så hörs vi imorn. Myyyys❤


Happy


Halvt nyvaken

Lite små trött sådär, har sovit lite. Jag har ingen aning vad som händer nu, vädret suger kuk så det finns inte så mycket att göra. En bra början på sommarn.. men men vad ska jag göra åt det.. Jag ska försöka ha kul med min köttbulle ändå.


SOMMARLOV

Klarade hela sjuan, ett mirakel. Är så jävla taggad på sommar nu, vill bara bada, sola vara med köttbulle & andra roliga. SOMMARLOV FÖRFAN!!


Jag ska älska dig tills mitt hjärta slutar slå.

Hej hej. Har haft en bra dag & igår, sov ju hos Emilia. Vi gjorde inte så mycket kollade på det nya pretty little liars & lite av Sex and the city. Men det var kul eller det var skönt att bara ta det lugnt. Sen idag hade vi bad idag & det var också okej, kasnke inte det roligaste jag gjort men funkar. Slutade tolv, tog bussen med Ronja, Emilia, Mika & Nathalie. Emilia fortsatte hem, Mika & Nathalie skulle vänta på en annan buss, jag & Ronja tog bussen upp till dalvik så hejdå & jag gick till dalviksskolan & kollade på när min lillasyster hade idrott, skulle ta tidiga skolbussen hem. Sen när jag kom hem har jag kollat SATC. 
 
Nu ligger jag i min säng lyssnar på musik & ska snart börja packa ner mina saker tills imorn, ska sova hos Nathalie. Imorn är det ju skolavslutnig så jävla nice, så vi ska bli fixade av min syster & hennes kompis Anna. Kasnke lägger upp bilder om jag tar några. Men ska cykla till henne snart ska bara fixa vissa saker så hörs vi senare eller imorn. 
 
 

..


One tree hill


11 juni

Tjänna, varit en helt okej dag, har inte gjort så mycket bara varit i skolan. Hade inga riktiga lektioner för vi kollade bara film eller lekte lekar. Slutade 14.10 gick till skolan bytte kläder för det blev så jävla varmt sen satte jag mig på en bänk med lova, vi lyssnade på musik & pratde. Tog bussen hem & när jag kom hem somande jag & vaknade klockan sex. Så har min dag sätt ut. 
 
Nu ska jag sova, ska upp 06.40, fixa mig ta bussen & sen gå till Emilia. Vi börjar 9.10 så vänar hos henne. Vi slutar 11.10 så ska med Emilia hem & sova där så kommer nog inte blogga imorn, vi får se. Godnatt

...


En bra dag.

En bra dag, bra lektioner, slutade tidigt, gick på stan med en saknad vän. Åkte hem städade & sen badade med min lillebror. En bra dag, nu kollar jag OTH, ska snart stänga ner & sova börjar 8.00 så ska upp vid 6.00 & försöka komma upp, fixa mig. Så godnatt hörs imorn.


Det här är så jag


On my way home

Sitter på bussen ska hem. Ska fixa mitt rum & kolla OTH kan bli en bra dag, ska typ bada med min lillebror sen, lovade han det. Puss hej


Snart skola

Sitter i min säng ska snart väcka min lillasyster & äta lite frukost. Gick upp 06.00 började klä på mig, bäddade sängen & sen fixade jag mitt + lite smink så jag ser levande ut. 
 
Skolan blir ganska lugn för jag har tre lektioner som vanlig, SO, HK & SPRÅK. Slutar 13.05 så jag drar väl hem då eller jag vet inte, vi får se vad som händer. Men måste skynda mig nu så vi hörs senare puss.
 

Godnatt

Kollat OTH ungefär hela kvällen, har sätt tio avsnitt. Nu är klockan mycket & det är dags att släcka ner & försöka sova. Har fixat kläder tills imorn, det blir jeans & skjorta. Hoppas att det blir bra väder imorn, det ska typ vara sol men kanske regn, hoppas på det bästa nudå. Godnatt.

Channing Tatum

Döda snygg


What makes a man.

 
Så sjukt bra låt, bara älskar den. 

Hemma

Är hemma nu, jag var hos Nathalie igår. Hennes mamma skulle iväg så vi hade lägenheten själva men det hände inget, vi cyklade en bit sen när vi kom hem så kollade vi film sen somande vi runt tre tror jag. Så en lugn kväll blev det men mysig, jag fick vara med min ängel så jag klagar inte. 
 
Men nu ska jag se OTH för jag ska ju börja om från början igen så jävla bra, älskar serien. Så vi hörs. 
 
 

Blev inte rix fm

Inget rix fm för mig, är hemma istället & myser med familjen. Var i stallet med Mirkka hon har ju häst så fipysslade om han lite sen cyklade vi hem. Jag har precis duschat & ska snart äta, pappa håller på att grilla. Efter maten blir det nog bara chill, ska nog börja se om OTH älskar serien. Försökte på mig smallville & har sätt till sesong 4 & kännner att inte nu så får försöka en annan gång så vi igång OTH. Men ska hjälpa till med maten så hörs vi sen.
 

Lördag.

Tråkig lördag, vaknade typ 11.30 & kollade film. Kollade på Wallander & sen Love, wedding, marriage. Nu lyssnar jag bara på musik ska börja städa mitt rum & sen ut & springa eller gå för jag behöver tänka lite. Sen skulle familjen kanske cykla till a6 för det är Rix fm festvalen här i jönköping & artisterna är Behrang Miri, David Lindgren, Oscar Zia, Robin Stjernberg, Miriam Bryant, Danny, State of drama & Anton Ewald. Så vi kanske skulle cykla dit vi får se det. 
 
Men nu ska jag städa, duscha, fixa marsinen + stsmpe för linnea är inte hemma, sen ska jag nog springa. Vi hörs senare. 
 

Missing you

En jättebra låt från One tree hill i sesong tre, så sjukt bra. Missing you av Tyler Hilton. Han spelar Chris Keller i one tree hill. 
 

Grattis


vill bara säga grattis till Lova som fyller 14 idag. Vet inte riktigt vart du & jag står just nu men ville ändå säga grattis & hoppas du får en fin dag. jag älskar dig.
 
 

save me.

Okej vet inte riktigt vart jag ska börja, jag har inte bloggat på 100 år men har faktikst en anledning. Jag mår inte så bra, jag är ledsen & deprimerad & det känns som ingen vill lyssna när jag behöver prata så kan lika väl vara tyst. Jag tänker inte skriva allt här men kanske något för jag behöver skriva av mig. 
 
Jag tror jag aldrig gråtit så mycket som jag gjorde ikväll. Jag är verkligen så ledsen & jag hatar att vara ledsen på någon som inte en förtjänar det, borde inte ens lägga min energi på det. Okej min mamma gör mig ledsen, visst allas mammor kanske gör en ledsen men min mamma gjorde några dåliga beslut så jag & min lillasyster fick flytta till min pappa. Jag ångar inte det för jag älskar det här men jag önskade att min mamma kunde göra bättre. Jag har bott här i tre år, det var tre år sen jag flytta & hon försöker fortarande inte. DU GÖR MIG SÅ LEDSEN. Hur säger man sin till mamma att man inte vill prata med henne eller se henne för det skulle kännas bättre utan henne  i mitt liv istället för att sitta på golvet ine på toan & gråter tills man knappt kan andas & ögonen svulnar. Vissa kanske bara men säg det till henne, få det överstökat.. men det är inte så enkelt så mycket jag vill säga men inte vågar bara för att jag inte vill gråta/skrika i telefonen, men den dagen kommer då jag säger det för jag orkar inte. godnatt

Min äälskling

Min lillebror förra veckan typ på en dagisfest så söt, min bebis.